Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Peildatum voor Struijckenkade

Publicatiedatum: 21-09-2021

Schetsontwerp nieuwbouw

Goed nieuws voor de bewoners van project Struijckenkade en Burgemeester van Leeuwenlaan. Half september is de peildatum afgegeven! Bewoners kunnen vanaf dit moment met hun SV-urgentie via Woningnet op zoek naar een andere sociale huurwoning.

300 nieuwe woningen

Rochdale en Stadgenoot trekken hier samen op. Rochdale heeft 66 woningen en Stadgenoot bezit 44 woningen in deze buurt. Alle 110 woningen in het gebied worden gesloopt en vervangen door nieuwe woningen. We zorgen ervoor dat er meer verschillende woningtypes in diverse prijsklassen komen zodat er voor zoveel mogelijk mensen een nieuwe plek in de buurt is. In totaal komen er ongeveer 300 nieuwe woningen. Ongeveer de helft hiervan wordt sociale huur. De rest wordt middeldure huur.​

Ontwerp

Samen met de architect Geurst & Schulze zijn we in overleg om het schetsontwerp voor de nieuwbouw af te ronden. Nadat het schetsontwerp is vastgesteld wordt dit in de volgende fase verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp. De verwachting is dat we einde van het 1e kwartaal 2023 kunnen starten met de sloop.

 

Deel deze pagina