Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Renovatieproject Koel Kit 2 verkoop gestart

Publicatiedatum: 13-11-2017

Hier kun je écht iets moois beginnen in Amsterdam West! Appartementen vanaf €240.000,- k.k. en ruime maisonnettes €350.000,- k.k.

Renovatieproject Koel Kit fase II ligt aan de Ernest Staesstraat te Amsterdam.

Het renovatieproject Koel Kit bestaat uit twee woonblokken met binnentuinen op het westen. In deze tweede fase zijn 36 koopwoningen beschikbaar. Alle woningen worden gerenoveerd en hebben bijna allemaal twee buitenruimtes en een aparte berging op de begane grond.

Renovatie

Niet alleen krijgt het gebouw een facelift: de gevels worden gereinigd, de portieken worden vernieuwd, maar ook de woningen worden thermisch geïsoleerd en voorzien van nieuwe duurzame houten kozijnen. De balkonhekken worden vernieuwd, maar ook het dak wordt gerenoveerd.

In de woning worden door Rochdale een aantal verbeteringen aangebracht. De woningen worden standaard aangeboden exclusief keuken, maar wel met alle aansluitingen, inclusief nieuwe CV, wanden zijn behangklaar, inclusief nieuw sanitair en gerenoveerde badkamer.

Uiteraard is alle informatie binnenkort beschikbaar op de website van het project Koel Kit. U kunt zich bij ons kantoor inschrijven, dan wordt u als eerste op de hoogte gebracht van de start verkoo

Info en bezichtiging bel de makelaar.

Deel deze pagina