Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Rochdale behaalt het KWH-huurlabel

Publicatiedatum: 05-04-2016

Rochdale heeft het KWH-Huurlabel behaald! De huurders waardeerden onze dienstverlening in 2015 gemiddeld met een 7,3. Daar zijn we ontzettend blij mee, want we komen van ver en er is veel werk verzet.

De afkorting KWH staat voor Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector: een coöperatieve vereniging opgericht voor en door corporaties om samen met huurders te werken aan een goede dienstverlening en deze te onderzoeken. Huurders worden jaarlijks gevraagd naar hun waardering over de kwaliteit van ons contact, onze informatie én van onze reparaties en onderhoud. Wij kregen gemiddeld een 7,3 voor onze dienstverlening in 2015.
 
Onder de norm
Vanaf de eerste meting in 2011 zaten wij onder de norm. Een periode waarin we flink moesten  ingrijpen in de organisatie, er was sprake van meerdere reorganiaties en het personeelsbestand werd met 90 medewerkers verminderd. Aan onze huurders moesten we bovendien steeds vaker ‘nee’ verkopen en tegelijkertijd de maximale huur vragen. Van alle corporaties die hun dienstverlening door het KWH hadden laten meten, eindigden wij als laatste.

Verder verbeteren
Landelijk zijn we nog onder het gemiddelde, maar zeker geen laatste meer. En we willen onze dienstverlening nog verder verbeteren! Denk aan ‘Mijn Rochdale’, ons huurdersportaal dat in februari live ging en ons onderhoudsabonnement in wording. Ook zal het gematigde huurbeleid positief bijdragen en werken we aan een vernieuwde klantvisie om de focus op dienstverlening te verduidelijken.
 
Thuis

Rochdale wil dat huurders zich bij ons thuis voelen. Daar hoort een goede dienstverlening bij. Ook in in 2016 gaan we daar met elkaar voor zorgen! Voor nu willen we alle medewerkers én bewoners bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt!.

Deel deze pagina