Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Rochdale krijgt nieuwe buren

Publicatiedatum: 11-04-2017

Ons voormalige woonservicepunt aan het Bos en Lommerplein is opnieuw in gebruik. Onze nieuwe buur is de non-pofit organisatie Elance Academy.

Doel van Elance is om te voorkomen dat meisjes uitvallen op school, werk of dat ze in sociaal isolement raken. Jonge hoger opgeleide vrouwen worden gekoppeld aan vrouwen die een hoge functie in het bedrijfsleven hebben en die een voorbeeldrol spelen. Hester van Buren is zo’n voorbeeld en daarom is zij ook ambassadrice van deze stichting.

Tijdelijk
In het oude woonservicepunt konden huurders vroeger terecht met vragen of verzoeken. Rochdale heeft jaren geleden deze dienst verplaatst naar de ontvangsthal van ons hoofdkantoor. Daardoor staat de ruimte al een hele tijd leeg. Maar nu niet meer, zolang er geen huurder voor is gevonden mag Elance tegen een voordelig tarief er gebruik van maken.  

Inspireren en motiveren

Afgelopen week is de ruimte officieel geopend. Het was druk, er kon bijna niemand meer bij (zie foto). Het is weliswaar tijdelijk, maar De Elance Academy heeft nu voorlopig een plek waar ze haar missie kan uitvoeren.

Fotografie: Elmer van der Marel.

Deel deze pagina