Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Showroom voor bewoners in de Kinkerbuurt

Publicatiedatum: 19-12-2016

Rochdale renoveert de laatste hoeveelheid woningen in haar bezit in de Kinkerbuurt. De eerste drie fases zijn al opgeleverd, nu is Fase 4 aan de beurt.

Bewoners van de Jan Pieter Heijestraat en Hasebroekstraat die nu tijdelijk in een wisselwoning zitten en na de renovatie weer terug keren, konden onlangs hun persoonlijke wensen kenbaar maken tijdens een showroom. In een woning aan de Hasebroekstraat 94HS waar ook de spreekuren worden gehouden, konden zij kiezen uit verschillende kleuren tegels, greepjes, keukenfrontjes en aanrechtbladen. Maar ook een extra kastje of lager aanrechtblad is mogelijk. Een medewerker van Rochdale luistert en noteert vervolgens naar de wensen van de bewoners.

Beter woningen
De renovatie is ingrijpend. Zo krijgen de woningen betere isolatie, nieuwe leidingen, een nieuwe badkamer en keuken. Ook wordt de fundering hersteld, de dakbedekking, hemelwaterafvoeren, gevelramen en toegangsdeuren worden vervangen. Maar ook worden de tuinen, balkons en trappenhuizen opgeknapt. In totaal duurt de renovatie ongeveer 1 jaar.

Deel deze pagina