Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Start verkoop van gerenoveerde woningen Koel Kit

Publicatiedatum: 18-09-2017

De verkoop van de gerenoveerde woningen aan de Erasmusgracht en de Ernest Staesstraat (Koel Kit fase 2) gaat op 22 september 2017 van start.

Geïnteresseerden kunnen zich op vrijdag 22 september 2017 en maandag 25 september 2017 melden vanaf 16.00 tot 17.30 uur aan de Ernest Staesstraat in Amsterdam. Naast de gerenoveerde zichtwoningen zijn ook bijna alle woningen die in verkoop gaan, en nog niet gerenoveerd, te bekijken.

Ingrijpend gerenoveerd
Het gaat om 36 woningen waarvan er nu 22 in verkoop gaan, 17 appartementen en 5 maisonnettes. De appartementen zijn circa 50 m2 en de maisonnettes zijn circa 80 m2 . Naast de noodzakelijke verbeteringen in de woningen zelf, wordt de buitenkant door Rochdale ingrijpend gerenoveerd. Zo worden de balkonhekken en de entrees vernieuwd. Ook worden ze opnieuw geïsoleerd en voorzien van nieuwe duurzame houten kozijnen. 

Hip en populair
Sabrina Onos woont sinds februari in een voormalige modelwoning van Koel Kit fase 1. Ze heeft het erg naar haar zin. De wijk Bos en Lommer wordt steeds populairder. Ook bewoonster Blijde Lighthart die er sinds kort woont ziet de wijk steeds hipper worden met veel initiatieven en uiteenlopende restaurantjes.

Meer informatie
Kijk dan op www.koelkit.nl of op de facebookpagina. Wilt u een bod doen? Vanaf 22 september vind je daar een biedingsformulier die je kunt downloaden. Het formulier dient tezamen met een kopie van een  paspoort of rijbewijs uiterlijk vrijdag 29 september 2017 voor 12.00 uur mailen naar: info.amsterdam@vanderlinden.nl o.v.v. bieding Koel Kit.

Deel deze pagina