Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Studio’s Oldskool nu online op WoningNet

Publicatiedatum: 30-10-2019

De oude Mariaschool aan de Admiraal de Ruyterweg (nummer 410) wordt op dit moment omgebouwd tot een modern wooncomplex voor jongeren met de naam ‘Oldskool’. Oplevering is in januari 2020 en reageren kan nu via WoningNet.

In het gebouw komen 36 woningen voor jongeren van 23 t/m 27 jaar. Het zijn ruime studio’s van ongeveer 24 m2 met een huurprijs (inclusief servicekosten én warmtelevering) van ongeveer € 743,- bruto. Bijzonder is dat de studio’s beschikken over een entresol die bijvoorbeeld als slaapkamer gebruikt kan worden.

Samen een community bouwen

De helft van de woningen is bestemd voor statushouders, de andere achttien woningen voor jonge starters. Samen bouw je aan een community, waar je van elkaar leert en actief een steentje bijdraagt. Bewoners van Oldskool doen iets voor elkaar én iets voor de buurt.

Check! Voldoe je aan dit profiel?

Om in aanmerking te komen voor een studio in Oldskool, voldoe je aan onderstaand profiel:

  • Je bent 23-27 jaar
  • Je hebt een maximaal bruto jaarinkomen van €42.436,-
  • Je staat ingeschreven op WoningNet

Daarnaast:

  • Ben je bereid je in te zetten voor de community
  • Sta je open voor mensen met een andere achtergrond
  • Kan je je vinden in de waarden: aandacht voor anderen, openheid en sociale verantwoordelijkheid

Informatieavond en opsturen motivatiebrief

De week na de advertenties krijg je te horen of je wordt uitgenodigd voor een informatieavond. Deze avond is op woensdag 27 november van 19.00 tot 20.00 uur en aanwezigheid is verplicht. Iedereen die op de informatieavond is geweest, krijgt de week erna een link toegestuurd met daarin een korte vragenlijst. Hier kan jij vertellen waarom je graag in Oldskool wil wonen en wat je kan bijdragen aan de community. Na het beoordelen van de motivaties krijg je van ons bericht of er een woning voor je is in Oldskool.

Vijfjarencontract

Bewoners krijgen een vijfjarencontract. Dit betekent dat je vijf jaar lang mag wonen in Oldskool. Je behoudt daarmee je inschrijfduur op WoningNet.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de webpagina van Oldskool.

Deel deze pagina