Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Theater van Deyssel in Nieuw-West maakt voorstelling over moeders uit de buurt

Publicatiedatum: 02-12-2019

Frascatie theater Radio van Deyssel

Vanuit het kersverse Pop-up Theater van Deyssel in de Lodewijk van Deysselstraat zoeken theatermaker Hanna Timmers en social designer Luca van Slagmaat naar de (on)vertelde verhalen van de buurt. In de theaterserie Radio van Deyssel laten zij op eigenzinnige wijze zien wat hen ter ore is gekomen. De komende aflevering staat volledig in het teken van de moeders van de Lodewijk van Deysselbuurt.

Radio van Deyssel#6: Je moeder!
Hanna Timmers  / Frascati Producties i.s.m. Rochdale
vr 13 t/m zo 15 dec

Je Moeder

Iedereen heeft er één, maar er zijn er geen twee hetzelfde. Strenge moeders, eenzame moeders, ambitieuze moeders, afwezige moeders en ‘kijk-je-wel-goed-uit’-moeders. Voor de zesde aflevering van de theaterserie Radio van Deyssel wordt de relatie onderzocht die buurtgenoten hebben met hun moeder. Hoe beïnvloedt deze vrouw, jouw moeder, wie je bent en hoe jij je leven inricht?

De theaterserie is een productie van Frascati Producties en wordt gemaakt door theatermaker Hanna Timmers en social designer Luca van Slagmaat. Sinds de zomer van 2018 werken zij vanuit het pand in de Lodewijk van Deysselstraat - onlangs omgedoopt tot Pop-up Theater van Deyssel - in een buurt die de komende jaren grondig gerenoveerd zal worden door woningcorporatie Rochdale.

Het theaterproject is voortgekomen uit een unieke samenwerking tussen Frascati Producties en woningcorporatie Rochdale en past binnen de nieuwe programmalijn De (on)vertelde stad waarmee Frascati zich richt op de ontwikkeling van theater over de stad, mét de stad.

Wanneer & Waar

vrijdag 13 dec - 17:30
zaterdag 14 dec - 20:00
zondag 15 dec - 15:00


Tickets
€ 7,50
met Stadspas gratis / reserveren kan via 020-626 66 86

Locatie:
Pop-up Theater van Deyssel
Lodewijk van Deysselstraat 91

Foto: Lisa Maatjens

 

Deel deze pagina