Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Theatersoap over werken in Amsterdam Nieuw-West

Publicatiedatum: 19-02-2019

Van vrijdag 1 t/m zondag 3 maart is het derde deel van de theaterserie Radio van Deyssel te zien in het tot minitheater verbouwde winkelpand in de Lodewijk van Deysselstraat 91.

Deze aflevering gaat over hoe het is om in de Lodewijk van Deysselbuurt te werken. 

Na deel 1 over wonen en deel 2 over vieren in de Lodewijk van Deysselbuurt, kruipen acteurs Ellik Bargai en Sam Ghilane in deel 3 van Radio Van Deyssel wederom in de rol van radiopresentator en duiken dit maal in het werkende leven van de bewoners van de Lodewijk van Deyssel buurt: want wat gebeurt daar nu eigenlijk de hele dag en welke verhalen schuilen tussen de koopwaar van de bakker en de telefoonshop?

De serie is een productie van Frascati Producties en wordt gemaakt door theatermaker Hanna Timmers en social designer Luca van Slagmaat. Sinds de zomer van 2018 werken zij vanuit het pand in de Lodewijk van Deysselstraat, een buurt die de komende jaren grondig gerenoveerd zal worden door Rochdale. Een jaar lang tekenen Timmers en Van Slagmaat de onvertelde verhalen van buurtbewoners op. De vierdelige theaterserie Radio van Deyssel bevraagt, onthult en verbeeldt deze uiteenlopende verhalen.

Het theaterproject is voortgekomen uit een unieke samenwerking tussen Frascati Producties en Rochdale en past binnen de nieuwe programmalijn De (On)vertelde Stad waarmee Frascati zich richt op de ontwikkeling van theater over de stad, mét de stad.

Kijk hier voor tickets en meer informatie over Radio van Deyssel #3: De Van Deyssel werkt

 

Deel deze pagina