Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Tot snel in de Dobbekamer!

Publicatiedatum: 06-04-2020

In de Dobbekamer – de huiskamer van de Dobbebuurt – organiseren buurtbewoners het hele jaar door activiteiten. Van ontbijt en Arabische les tot knutselmiddag en een voetbalclubje. Nu is er een programma op afstand.

Activiteiten op afstand

De activiteiten liggen nu stil, maar gaan hopelijk snel weer van start. In de tussentijd zitten we niet stil en bieden we activiteiten op afstand aan. Heeft u hulp nodig bij boodschappen doen, de hond uitlaten of behoefte aan online huiswerkbegeleiding? Neem dan contact op met Anne van Stichting Vooruit (06-3402 2773). En tip! Op Facebook en Instagram  post de stichting wekelijks leuke knutsel- en kookvideo’s voor kinderen.

Vast programma

Wanneer de situatie het toelaat, gaan we weer door met activiteiten voor én door bewoners. Neem bijvoorbeeld de studenten van Stichting Vooruit. Zij organiseren gratis knutselmiddagen en voetbalclubs. En er is meer te doen. Buurvrouw Rachida tovert iedere week een heerlijk ontbijt op tafel. Ook in het weekend bruist de huiskamer, met een muziekavond en Arabische les voor kinderen. Hopelijk tot snel, in de buurthuiskamer!

 

Deel deze pagina