Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Uniek uitzicht in Westerpark

Publicatiedatum: 04-04-2016

Groot appartement met drie slaapkamers en twee balkons. Vanaf het balkon aan de voorzijde heeft u een uniek uitzicht op de Kostverlorenvaart. Dit appartement ligt midden in het populaire stadsdeel Westerpark.

Vierkamerappartement van circa 92 m² met twee balkons, één op het Zuidoosten en één op het Noordwesten met een prachtig uitzicht op de Kostverlorenvaart. Kom snel kijken!

Het appartement ligt op vijf minuten loopafstand van het Westerpark, in de Staatsliedenbuurt van het stadsdeel West. U treft in de nabijheid het culturele centrum Westergasfabriek en diverse eet- en uitgaansgelegenheden aan. In de omgeving zijn diverse gezellige winkeltjes om de dagelijkse boodschappen te kunnen doen.

Het appartement ligt nabij diverse uitvalswegen. Tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer (bus 18 naar Centraal Station, tramlijn 10 naar het Leidseplein). De Jordaan en de Haarlemmerdijk liggen op slechts vijf minuten fietsafstand.

Indeling:

De entree van het appartement ligt op de derde etage. Vanuit de hal bereikt u aan de voorzijde de royale woonkamer (ca. 24 m²) met fantastisch uitzicht over het water. Ernaast gelegen is de half open keuken, met daarachter de bijkeuken met wasmachineaansluiting. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon op het Zuidoosten.

De eerste slaapkamer (ca. 13 m²) ligt aan de achterzijde. De tweede slaapkamer (ca. 13 m²) ligt aan de voorzijde. De derde slaapkamer (ca. 9 m²) biedt toegang tot het tweede balkon aan de achterzijde, gelegen op het Noordwesten. De badkamer is uitgerust met een wastafel en ligbad. Daarnaast vindt u het separate toilet. De berging in de onderbouw (ca. 4 m²) is voorzien van elektra.

Info en bezichtiging bel de makelaar 020 5 712 712.

Deel deze pagina