Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Verdere versoepelingen coronavirus

Publicatiedatum: 29-05-2021

Op vrijdagavond 28 juni kondigde het kabinet verdere coronaversoepelingen aan. Dit is eerder dan verwacht: deze versoepelingen gaan namelijk volgende week zaterdag al in.

Vanaf 5 juni mogen maximaal vijftig gasten bij restaurants en cafés naar binnen, wel met reserveringen en met vaste plaatsen. De horeca mag tot 22.00 uur open blijven. Ook mag tot dat tijdstip alcohol worden verkocht (ook in supermarkten; nu is dat nog 20.00 uur). Verder zijn ook musea, theaters, bioscopen 'doorstroomlocaties' binnen vanaf 5 juni weer te bezoeken, op voorwaarde dat mensen een tijdslot afspreken. Thuis is het weer mogelijk om vier gasten (in plaats van twee) te ontvangen. Daarnaast gaan sauna's, wellnesscentra en zonnestudio's weer open. Nederland gaat sneller dan gepland van het slot. Bij alle versoepelingen die zijn aangekondigd, blijven de basisregels gelden. 

Hoe gaat Rochdale om met deze versoepelingen?

Binnen Rochdale bekijken we op dit moment hoe wij omgaan met deze versoepelingen en of we onze dienstverlening verder kunnen openstellen (bijvoorbeeld het aantal reparatieverzoeken opschalen). Maar op zo’n manier dat de gezondheid van al onze medewerkers is gewaarborgd. Zodra hier meer over bekend is, berichten we hierover. Houd onze website dus goed in de gaten!

Deel deze pagina