Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Wisseltruc in Gooioord lost tijdelijk liftprobleem op

Publicatiedatum: 13-07-2017

Bewoners in de flat Gooioord in Amsterdam Zuidoost kunnen even niet met de lift. In een van de portieken zijn gisteren namelijk twee liften door een stroomprobleem uitgevallen.

Het liftbedrijf is direct na de melding naar de flat toegegaan en heeft tot diep in de nacht geprobeerd om ze allebei weer aan de praat te krijgen. Er blijken meerdere onderdelen stuk en die zijn aan vervanging toe. Maar daarvoor moeten ze eerst besteld worden en dat gaat even duren.

Wisseltruc
Om ervoor te zorgen dat de bewoners, tot de onderdelen binnen zijn, op z’n minst één lift kunnen gebruiken, is er gekozen voor een tijdelijke oplossing. Uit een van de (twee) liften die zich in een andere portiek bevinden, worden onderdelen gehaald en gebruikt voor een van de liften die stil staan. Dat betekent wel dat er twee portieken zijn waar de bewoners voorlopig maar één lift kunnen gebruiken. Naar verwachting zal dit rond de middag het geval zijn.

Begrip bewoners
Voor de bewoners vinden we het erg vervelend. We doen ons uiterste best om natuurlijk alle liften weer aan de praat te krijgen. We hopen dat dit na het weekend zal lukken. Tot die tijd vragen we om begrip.

Deel deze pagina