Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Woonwensenonderzoek Geldershoofd & Gravestein van start

Publicatiedatum: 03-05-2021

Alle bewoners van Geldershoofd en Gravestein (ook wel: G-buurt Noord) hebben een brief ontvangen over het woonwensenonderzoek. In dit onderzoek kan iedereen aangeven waar en hoe zij in de toekomst willen wonen. En wat zij daar belangrijk bij vinden.

Werken aan de G-buurt Noord

Samen met bewoners en de gemeente werkt Rochdale aan de G-buurt Noord. We willen dat de G-buurt Noord een plek is waar mensen trots op zijn en waar het fijn wonen is. Een buurt die een goede basis vormt om iets van je leven te maken. Daarom verbeteren en vernieuwen we de woningen en maken we ze duurzaam. Ook gaan we de woonomgeving aanpakken en willen we dat de buurt leefbaarder wordt. Met een stevig sociaal programma willen we de sociaaleconomische positie van de buurt en alle bewoners beter maken, zodat bewoners meer kansen krijgen en kunnen pakken.

Woonwensen ophalen

Maar, zover zijn we nog niet. Eerst vragen we alle bewoners naar hun woonwensen. Een belangrijk moment, want alleen met deze informatie krijgen we een goed plan voor de buurt. Onmisbaar in de voorbereidingen van het onderzoek was de bijdrage van de bewonerscommissies. Zij werkten mee aan de vragenlijst en dachten mee over de communicatie. Daardoor weten we zeker dat we de juiste dingen vragen. Nu voert bureau Labyrinth hetonderzoek uit. Bewoners kunnen digitaal, telefonisch of via een persoonlijk gesprek meedoen. We gaan ervoor om van alle 960 huishoudens te horen!

Meer informatie

 

 

Deel deze pagina