Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Animatie over servicekosten online

Publicatiedatum: 07-05-2019

Binnenkort ontvangt u de jaarlijkse afrekening van uw servicekosten. Maar wat zijn dit voor kosten? En waarom betaalt u dit? Bekijk de animatie voor de antwoorden.

Servicekosten, het is en blijft een lastig onderwerp om uit te leggen. Om u te helpen het hoe & waarom van servicekosten beter te begrijpen, hebben we een animatiefilmpje gemaakt. Het filmpje over servicekosten is de eerste uit een geplande reeks animaties.

Serie animaties huurdersinformatie

Het idee is om ongeveer tien animaties te maken over de meest voorkomende vragen en onderwerpen waar u als huurder tegenaan loopt. Denk bijvoorbeeld aan wat te doen bij huurachterstand of uitleg over het ventileren van uw woning. De animaties helpen om lastige onderwerpen op een eenvoudige én leuke manier uit te leggen. Zodat u onze informatie beter begrijpt en meer tevreden bent over onze dienstverlening.

Vereenvoudigen en verbeteren

De serie animaties geeft invulling aan onze doelstelling voor 2019 om onze informatie aan én de communicatie met onze huurders te verbeteren. Daarnaast geven we hiermee betekenis aan het Amsterdams Taalakkoord dat we recent hebben ondertekend. Hiermee onderschrijven we dat we ons inzetten om de taalvaardigheid van Amsterdammers te vergroten en laaggeletterdheid aan te pakken.

Het begint met taal

1 op 9 bewoners in Nederland is laaggeletterd. Met zo’n 80.000 huurders kunnen we stellen dat we in ons dagelijks werk vaak te maken hebben met mensen die onze informatie niet of nauwelijks begrijpen. Dit is een groot probleem. Niet alleen in het missen van informatie, maar vooral op de uitwerking hiervan. Mensen komen steeds meer op afstand te staan en hebben vaak ook andere problemen. Daarnaast wordt laaggeletterdheid ook doorgegeven aan kinderen.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden