Parkeerplaats of garage

Informatie en voorwaarden

Rochdale verhuurt verschillende soorten parkeergelegenheid in de regio Amsterdam; parkeerplekken buiten of in een garage, garageboxen en scooter-, fiets- en motorplekken.

U kunt alleen via onze website reageren op aangeboden parkeergelegenheden. Bekijk hier het actueel aanbod parkeergelegenheden. Na uw reactie wordt u binnen 7 werkdagen geïnformeerd over het resultaat, een eventuele bezichtiging en de gang van zaken als de parkeergelegenheid aan u wordt toegewezen.

Voorrang bewoners

Sommige parkeerplaatsen zijn alleen beschikbaar voor bewoners van een buurt of complex, of er geldt voorrang voor bewoners en/of omwonenden. Dit staat vermeld in de advertentie.

Toewijzingscriteria

Er gelden diverse criteria voor het huren van een parkeergelegenheid. Eén van de criteria is de kredietwaardigheid. In de advertentie leest u in de omschrijving aan welke criteria u dient te voldoen om in aanmerking te komen.

BTW

De genoemde huurprijzen zijn exclusief BTW. Huurt u een woning van Rochdale en woont u binnen een straal van 300 meter van de parkeergelegenheid? Dan betaalt u geen BTW. In alle andere gevallen betaalt u 21% BTW bovenop de huurprijs.

Water en elektra

Parkeerboxen zijn soms voorzien van een water- en/of elektra-aansluiting. De afnamekosten zijn voor uw eigen rekening.

Bekijk ons aanbod

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden