Geen objecten gevonden

Informatie en voorwaarden

Rochdale verhuurt verschillende soorten parkeergelegenheid in de regio Amsterdam; parkeerplekken buiten of in een garage, garageboxen en scooter-, fiets- en motorplekken.

U kunt alleen via onze website reageren op aangeboden parkeergelegenheden. Na uw reactie wordt u binnen 7 werkdagen geïnformeerd over het resultaat, een eventuele bezichtiging en de gang van zaken als de parkeergelegenheid aan u wordt toegewezen.

Voorwaarden

  • U betaalt bij het afsluiten van de huurovereenkomst € 50 administratiekosten en een waarborgsom. Het bedrag van van de waarborgsom vindt u in de advertentie. 
  • De minimale huurperiode is 6 maanden; 
  • Een parkeergelegenheid mag niet worden gebruikt voor bedrijfsvoering.

Rochdale baseert haar huurovereenkomsten op de modellen van de Vereniging Raad van Onroerende Zaken.

Voorrang bewoners

Sommige parkeerplaatsen zijn alleen beschikbaar voor bewoners van een buurt of complex, of er geldt voorrang voor bewoners en/of omwonenden. Dit staat vermeld in de advertentie.

Toewijzingscriteria

Er gelden diverse criteria voor het huren van een parkeergelegenheid. Eén van de criteria is de kredietwaardigheid. In de advertentie leest u in de omschrijving aan welke criteria u dient te voldoen om in aanmerking te komen.

BTW

De genoemde huurprijzen zijn exclusief BTW. Huurt u een woning van Rochdale en woont u binnen een straal van 300 meter van de parkeergelegenheid? Dan betaalt u geen BTW. In alle andere gevallen betaalt u 21% BTW bovenop de huurprijs.

Water en elektra

Parkeerboxen zijn soms voorzien van een water- en/of elektra-aansluiting. De afnamekosten zijn voor uw eigen rekening.

Bekijk ons aanbod

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden