Geen objecten gevonden

Poelenburg en Peldersveld

Groot onderhoud Poelenburg

De wijk Poelenburg in Zaandam is flink vernieuwd. We hebben groot onderhoud gedaan aan ruim 330 woningen. De gemeente heeft de straten en het groen opgeknapt. We moeten nog één complex aanpakken: de Spaghettiflat aan de Clusiusstraat/Poelenburg. Aan deze plannen wordt nu gewerkt, samen met een groep bewoners.

Spaghettiflat Clusiusstraat

De plannen voor de ‘Spaghettiflat’ zijn nog niet bekend. Op dit moment onderzoeken wij hoe we de flat het beste kunnen aanpakken. We kijken hierin naar sloop/nieuwbouw en renovatie in onbewoonde staat. Wij verwachten voor eind 2019 meer duidelijkheid te geven welke richting het wordt.

In de maand april hebben wij huisbezoeken gedaan. Het doel was vragen beantwoorden over de toekomst en eventuele klachten oplossen. De vakman voerde ter plekke kleine reparaties uit. Ook hing hij brandmelders op. Grotere werkzaamheden zijn ingepland bij de opzichter. Zoals het schoonmaken van de afvoeren en het repareren van de kozijnen. Deze klachten worden zo snel mogelijk verholpen.

Groot onderhoud

De woningen zijn van binnen en buiten flink opgeknapt. Ook zijn ze energiezuiniger gemaakt. We hebben onlangs het groot onderhoud aan deze blokken afgerond:

  • Dodonaeusstraat (48 woningen)
  • Clusiusstraat (48 woningen)
  • E-flats (144 woningen)
  • Goethartstraat (torenflat 32 woningen)
  • Jasperstraat (torenflat 32 woningen)
  • Kloosstraat (torenflat 32 woningen)

Samen bouwen aan een sterke wijk

Wij zetten ons actief in voor het verbeteren van de wijk Poelenburg en Peldersveld in Zaandam. Dit doen we met de gemeente Zaanstad, corporaties Parteon en ZVH, het sociaal wijkteam, scholen en maatschappelijke organisaties. Samen bouwen we aan een sterke, gemengde wijk met kansen voor alle bewoners.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden