Regenton

Let op! U kunt zich niet meer aanmelden voor de actie!

Woont u in een van deze straten? Pomonastraat, Notenstraat, Citroenstraat, Mandarijnenstraat, Rozijnenstraat, Amandelstraat of Bananenstraat en huurt u van Rochdale? Dan heeft u vast onze enveloppe met de regenton-actie door de bus gekregen.

Als u bij een regenpijp kan vanuit uw voor of achtertuin, dan kan u meedoen! Gebruik het onderstaande formulier om uw interesse door te geven. Dan bent u binnenkort de trotse eigenaar van een Slimline regenton van 100 liter, die het regenwater voor u opvangt. Meedoen kan tot 24 augustus.

Het voordeel van deze actie:

  • gratis regenton met voet en aansluitsysteem
  • aansluiting op de regenpijp door de vakman van Rochdale

U draagt bij aan het milieu door minder kraanwater te gebruiken, terwijl u uw tuin mooi groen houdt! Een groene tuin is beduidend koeler in de zomer dan een betegelde tuin. Wist u dat dit ook als voordeel heeft, dat de wateroverlast minder wordt? De riolering kan namelijk steeds vaker de heftige hoosbuien niet aan.

Vragen? Stel ze in het formulier. U krijgt snel antwoord.
Direct aanmelden? We verzamelen alle aanmeldingen en bestellen de tonnen. U hoort zo snel mogelijk wanneer de vakman de ton komt aansluiten op de regenpijp.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden