Routebeschrijving

U vindt ons in Bos en Lommer, in het Bruggebouw over de A10.

Met de auto

  • Vanuit Zaandam (A10): neem de afslag S103/S104. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf. Dan vindt u het Bruggebouw aan uw rechterhand. Om vervolgens te parkeren rijdt u voorbij het winkelplein linksom naar de achterzijde van het Bos en Lommerplein. Daar vindt u de Q-park parkeergarage (Leeuwendalersweg 23-b).
  • Vanuit Utrecht/Den Haag (A4): bij De Nieuwe Meer volgt u de A10, richting Zaandam. Afslag S105, bovenaan rechtdoor volg S104. Aan het einde van de afrit rechtsaf. Dan rijdt u onder het Bruggebouw door en is onze hoofdingang aan uw rechterhand. Om vervolgens te parkeren rijdt u voorbij het winkelplein linksom naar de achterzijde van het Bos en Lommerplein waar zich de Q-park parkeergarage bevindt (Leeuwendalersweg 23-b).

Met bus of tram

Naar halte Bos en Lommerplein

Bus 15  GVB (Sloterdijk – Station Zuid v.v.)
Bus 21 GVB (Amsterdam Centraal – Geuzenveld v.v.)
Bus 80 Connexxion (Zandvoort - Marnixstraat v.v.)
Bus 82 Connexxion (IJmuiden - Marnixstraat v.v.)
Tram 7 (Flevopark - Slotermeer v.v.)
Tram 14 (Flevopark - Slotermeer v.v.)

Metro

Lijn 50 (Richting Gein of Isolatorweg). Uitstappen bij halte De Vlugtlaan.

Vanuit de metro uitgang slaat u linksaf de Bos en Lommerweg op. Hiervandaan is het ca. 6 minuten lopen naar ons kantoor. 

Laden en lossen

Voor de ingang van het bruggebouw mag u NIET parkeren (fietspad/voetpad). Er is een laad- en losplatform voor de ingang van Makelaardij Van der Linden (in het midden van het bruggebouw, Bos & Lommerplein 309-311).