Sleutels en naamplaatjes

Als nieuwe bewoner ontvangt u van ons bij de start van de huur alle sleutels van de woning. Ook regelen wij een naamplaatje zodat bezoek u makkelijk kan vinden.

Sleutel en toegangsmiddelen bijbestellen

Heeft u een (extra) sleutel van de algemene toegangsdeur nodig? Of een nieuwe handzender voor uw parkeerplek? Vraag dan via het bestelformulier een nieuwe sleutel aan. Dit formulier vindt u aan rechterzijde van deze pagina. Of neem contact met ons op. Bij Rochdale kunt u alleen sleutels van de algemene toegangsdeur bestellen. Zowel voor het gebouw van uw woning als voor uw parkeerplek. Hiervoor hebben wij het merk en nummer van de sleutel nodig. Houdt u deze bij de hand.

Makkelijk aanvragen via Mijn Rochdale

Wanneer u de aanvraag doet via het online formulier aan de rechterzijde van deze pagina, kunt u dit verwachten:

  • U logt in op Mijn Rochdale of maakt eenvoudig een account aan.
  • U vult het aanvraagformulier in.
  • U ontvangt gelijk een ontvangstbevestiging van uw aanvraag.
  • U ontvangt binnen 2 werkdagen bericht over de levering en betaling.
  • U betaalt via Ideal, of u maakt het bedrag zelf over. Zodra uw betaling binnen is, bestellen wij uw toegangsmiddel.
  • Binnen 2 - 6 weken leveren we bij u de bestelling af. Via de aangetekende post, of via uw wijkbeheerder. U ontvangt hierover van ons bericht.

Kosten sleutels

De prijs van een sleutel is afhankelijk van het type slot en kan oplopen tot meer dan         € 50,-. U betaalt de sleutel met Ideal, of u maakt het bedrag zelf over. De levertijd is afhankelijk van het type sleutel 2 tot 6 weken.  

Problemen met sleutels

Heeft u zichzelf buitengesloten, zijn de sleutels verdwenen of gestolen of in de liftschacht gevallen? Dan kan Rochdale u helaas niet helpen. Benader dan een slotenmaker. De kosten zijn voor uw eigen rekening.

Als uw slot kapot is, kunt u dit bij ons melden als reparatie. 

Nieuw naamplaatje aanvragen

Is uw naamplaatje verdwenen, beschadigd of is naam op uw huurovereenkomst gewijzigd? Dan kunt u bij Rochdale een nieuw naamplaatje aanvragen. Houd rekening met een levertijd van vier tot zes weken. Neemt u contact met ons op?

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden