Woningen

Spark Village bestaat uit 240 woningen voor eenpersoonshuishoudens. De helft van de woningen zijn op de begane grond, de andere helft op de eerste verdieping. Er zijn slechts twee woonlagen en er is veel ruimte voor groen tussen de woningen. Zo kun je op een veilige en prettige manier thuiskomen.

  • 24m2
  • Eigen keuken en badkamer
  • All-electric met zonnepanelen
  • Voorzien van pvc-vloer, afgewerkte wanden en gordijnen
  • Je zorgt zelf voor een koelkast en elektrische kookplaat
  • Geen wasmachineaansluiting (er is een wasruimte)
  • Klik hier voor een indicatie van de plattegrond

Huurprijs

  • 18-22 jaar bij de selectie? Dan is je kale huurprijs circa €410
  • 23 jaar of ouder bij de selectie? Dan is je kale huurprijs circa €562
  • De servicekosten (inclusief internet, voorschot elektra en voorschot water) zijn circa €60

Let op: alle informatie op deze pagina is onder voorbehoud van wijzigingen.

Contract

Ben je nog voltijd student? Dan ga je huren via een campuscontract. Je huurt dan via studentenhuisvester DUWO.

Studeer je niet voltijd? Dan krijg je van ons (Rochdale) een vijfjarencontract. Dit betekent dat je vijf jaar lang mag wonen In Spark Village. Je behoudt daarmee je inschrijfduur op WoningNet. Meer informatie over het vijfjarencontract vind je hier.

Gemeenschappelijke ruimte

Spark Village is ruim opgezet. In het midden van het complex vind je een plein met een gemeenschappelijke ruimte. Hier kun je elkaar ontmoeten en activiteiten organiseren. Op de begane grond is een grote ruimte inclusief kookvoorzieningen. Boven is er ruimte voor het organiseren van kleinere activiteiten. Ook zijn er wasmachines die je kunt gebruiken.

Buurt en voorzieningen

De woningen staan op een van de meest high tech locaties van Europa: het Amsterdam Science Park. Je komt te wonen in een gebied waar innovatie, wetenschap en bedrijvigheid hand en hand gaan.

Op Science Park vind je de UvA en het AUC, sportvoorzieningen en supermarkten. Het is daarnaast ook goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer (NS-station), de auto (nabij ring A10) en natuurlijk op de fiets. Zo zit je binnen een paar minuten in de Indische Buurt, is het centrum 10 minuten fietsen en ben je ook zo op het strand van Blijburg.

Startup Village

Letterlijk naast Spark Village vind je het Startup Village. Op deze plek werken startups aan het realiseren van innovatieve, high-tech projecten. In het midden van het Startup Village vind je een gezellige koffietent waar je je nieuwe buren kunt ontmoeten. Startup Village is nog volop in ontwikkeling, wellicht kun jij daar ook onderdeel van worden!

Loop je onder het spoor door, dan kom je al snel bij de sportvoorzieningen aan de Kruislaan. Hier vind je ook het project Stek Oost van Stadgenoot, een soortgelijk wooncomplex waar diverse groepen jongeren bij elkaar wonen en (bijna) buren.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden