Ons verhaal Over ons Werken bij Rochdale

Van Deyssel Zuid

Het duurt nog lang voordat de woningen Zuid aan de beurt zijn. Daarom nemen we alvast tijdelijke maatregelen om het wooncomfort van de bewoners daar te verbeteren. Zo schilderen we de entrees van de trappenhuizen en knappen we die aan de binnenkant op.

Ook herstellen we ventilatieroosters. Hierdoor is het minder vochtig en is er minder stankoverlast in het trappenhuis.

 

Bewoners van K

De bewoners van deze eengezinswoningen zijn geïnformeerd over de aanpak, namelijk sloop – nieuwbouw. De keuze voor deze aanpak hangt samen met de ontwikkeling van de nieuwe stadslaan aan de Burgemeester Röellstraat. Ook ziet Rochdale hier ruimte om extra woningen bij te bouwen. Het plan voor dit gebied moet Rochdale nog ontwikkelen in samenwerking met de gemeente. Voor de bewoners van deze woningen zijn het onzekere tijden. We informeren hen persoonlijk over wat we nu al kunnen regelen. Eind november zijn speciale inloopspreekuren in Buurtpunt de Leeuw.

Gratis onderhoudsabonnement

Waar we nog niet beginnen met de werkzaamheden, krijgen bewoners een gratis onderhoudsabonnement. Met dit abonnement voeren wij reparaties, waar huurders normaal gesproken zelf verantwoordelijk voor zijn gratis uit.