Veilige warmte

Een klein gedeelte van alle woningen in Nederland heeft een geiser, gaskachel of moederhaard (zogeheten open verbrandingstoestellen) voor verwarming of warm water. Deze toestellen halen de zuurstof die nodig is voor de verbranding van het gas uit de woning. Als er te weinig zuurstof wordt aangezogen, verbrandt het gas niet goed en kan er koolmonoxide in de woning komen. Dat is een gevaar voor uw gezondheid en die van uw buren. In Nederland overlijden jaarlijks enkele mensen door koolmonoxidevergiftiging. Voor uw veiligheid vervangen we de komende jaren al deze apparaten. Heeft u nog een geiser of gaskachel?

Heeft u ook nog zo`n apparaat?

Dan krijgt u vanzelf een brief wanneer we bij u in de buurt zijn. Tijdens een huisbezoek leggen we alles uit. Meer informatie voor huurders.

Ja tegen energiezuinige cv-ketel

Vorig jaar kreeg de familie Klanke uit Amsterdam-Oost een nieuwe cv-ketel als vervanging voor de oude open verbrandingsketel. Hoe kijken zij erop terug?

Drie dagen waren de vaklieden bezig in het huis van mevrouw en meneer Klanke.

Gelukkig was het mooi weer, dus we hebben veel buiten vertoefd", zegt mevrouw Klanke. "We lieten de jongens lekker hun gang gaan. Veel overlast hebben we dus niet ondervonden. En - wil je dat ook opschrijven? - alleen maar lof voor Henk en Michel. Zulke goede vaklui! En heel beleefd en netjes. Voordat ze aan het eind van de middag weggingen, ruimden ze alles op en gingen ze nog even met de stofzuiger in de weer. Ze verdienen een pluim!

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden