Ons verhaal Over ons Werken bij Rochdale

Vlasleeuwenbek

Rochdale en BAM Wonen willen de 31 woningen aan de Vlasleeuwenbek 1 t/m 61 in Purmerend verduurzamen. Hiermee krijgen de woningen een beter energielabel.

Een energiezuinige woning met meer wooncomfort

Aan de stijgende energieprijzen kunnen wij niks veranderen. Maar we werken hard aan het verbeteren van onze woningen. Daarom pakken we deze woningen aan vanuit de Beter Label aanpak. De woningen worden energiezuiniger waardoor bewoners energie besparen en meer wooncomfort hebben. Denk bijvoorbeeld aan minder tocht, kou en vocht.

Onderzoek uitvoeren en bewoners betrekken

Er zijn in 2022 verschillende technische onderzoeken uitgevoerd naar de staat van de woningen. Ook is er een bewonersenquête uitgezet onder alle bewoners en is er een projectcommissie opgericht die met ons meepraat over de plannen. 

In 2023 starten met de werkzaamheden

In januari 2023 organiseren we een informatiebijeenkomst voor bewoners. In april ontvangen bewoners een informatiebrochure over de plannen. Zij kunnen vervolgens aangeven of ze akkoord gaan met het plan. Als 70% van de bewoners akkoord is, starten we rond oktober 2023 met de werkzaamheden. 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de werkzaamheden? Of heeft u een vraag? Neem dan contact op met Casper Werner, de werkvoorbereider van BAM Wonen. Hij is bereikbaar via [email protected]

Documenten

Nieuwsbrief juni 2022
Voorlopig projectplan december 2022