Geen objecten gevonden

Contract wijzigen

In uw huurovereenkomst staat vermeld wie de huurder van de woning is. Dat is altijd een hoofdhuurder, aangevuld met eventuele medehuurder(s). Hoofd- en medehuurder(s) hebben gelijke rechten en plichten.

Wilt u een medehuurder bijschrijven op uw huurcontract, bijvoorbeeld omdat u gaat samenwonen? Vertrekt er een huurder uit de woning of is er iemand overleden? Vraag dan een wijziging op het contract aan. Dat kan via de knoppen op deze pagina en gaat het makkelijkst via Mijn Rochdale.

Medehuurder bijschrijven

Afhankelijk van uw situatie kan het zijn dat wij meer aanvullende gegevens van u nodig hebben. Mogelijk maken wij een afspraak voor een huisbezoek om uw situatie verder te bespreken. Als uw aanvraag wordt goedgekeurd, ontvangt u een bijlage bij de huurovereenkomst. Een aanvraag voor medehuur mag nooit bedoeld zijn om de andere persoon op een makkelijke en onrechtmatige manier van woonruimte te voorzien. Indien hier toch sprake van is, kunnen wij de huurovereenkomst ontbinden.

Huurder vertrekt of is overleden

Als er meerdere huurders zijn en één van de huurders vertrekt of overlijdt, dan passen wij op uw verzoek de huurovereenkomst aan. Afhankelijk van de situatie gelden er bepaalde voorwaarden of hebben wij aanvullende gegevens nodig. 

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden