Geen objecten gevonden

Klussen in de woning

U wilt uw woning natuurlijk zoveel mogelijk inrichten naar eigen smaak. In de brochure ’Verandering in uw woning’ vindt u een overzicht met veelvoorkomende klussen en of u daar wel of geen toestemming voor nodig heeft.

Vooraf toetsen

Overweegt u een ingrijpende verbouwing of werkzaamheden die de plattegrond, buitenkant of veiligheid van uw woning veranderen? Dan willen wij daarvan graag vóóraf op de hoogte zijn. Rochdale toetst of de voorgenomen verandering voldoet aan de voorwaarden en kwaliteitseisen die wij stellen. Indien dit niet het geval is, dan geven wij u geen toestemming om de verandering door te voeren. Vraagt u pas achteraf toestemming? Als de verandering niet aan onze voorwaarden en kwaliteitseisen voldoet, mogen wij van u eisen dat de verandering ongedaan gemaakt wordt.

Plattegrond woning

Van de meeste woningen hebben wij een plattegrond. Als u een plattegrond van uw woning nodig heeft en die is beschikbaar, dan kunnen we deze opsturen. De maten op de plattegrond zijn onder voorbehoud. Voor het inmeten van bijvoorbeeld een parketvloer of vloerbedekking moet u altijd de werkelijke maten in de woning zelf opmeten. Bouwtekeningen zijn niet beschikbaar.

Lees hier als u uw woning wilt aanpassen vanwege een handicap.

Meer informatie over het keukenplan vindt u hier.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden