Zonnepanelen via Rochdale

Met zonnepanelen op uw dak kunt u op een milieuvriendelijke en voordelige manier uw eigen stroom opwekken. Dat is goed voor het milieu en voor uw eigen portemonnee. Wij bieden u de mogelijkheid om zonnepanelen op uw woning te laten plaatsen. 

Woont u in een eengezinswoning?

We kunnen het voor u gaan regelen na een check op het dak (bijvoorbeeld ligging en constructie). Dat scheelt u een grote investering. U betaalt dan alleen maandelijks servicekosten vanaf het moment dat de zonnepanelen zijn aangesloten. 

Zonnepanelen aanvragen

Log in op Mijn Rochdale en stuur uw aanvraag op. Als het dak geschikt is, legt Rochdale zes zonnepanelen voor u op uw eigen dak. Dit komt neer op ca. 1500kWh per jaar, voldoende voor uw (gemiddelde) energieverbruik. A

Woont u in een appartement?

Dan doen we het samen. Neem contact op met de bewonerscommissie van uw huis of vraag Rochdale om mee te denken. Wij checken of het dak geschikt is.
U gaat zelf langs alle huurders, want minimaal 70% moet ja zeggen tegen het leggen van zonnepanelen op het dak (ze hoeven dus niet mee te doen met het afnemen van de zonne-energie).
Als dat gelukt is, legt Rochdale zonnepanelen op het gemeenschappelijke dak.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden