Geen objecten gevonden

Wilt u stroom van de zon?

Help ons zoveel mogelijk daken te gebruiken voor stroom van de zon. Dat is goed voor uw portemonnee en voor het milieu. Goed zuinig dus!

Woont u in een eengezinswoning?

We kunnen het voor u gaan regelen na een check op het dak (bijvoorbeeld ligging en constructie). Dat scheelt u een grote investering. U betaalt dan alleen maandelijks servicekosten. U heeft al snel voordeel van zonnepanelen. U betaalt nu voor stroom, dat bedrag kan omlaag, of u krijgt het aan het einde van het jaar terug van uw energieleverancier.

Kom meteen in actie!

Log in op Mijn Rochdale en stuur uw aanvraag op. Als het dak geschikt is, legt Rochdale zes zonnepanelen voor u op uw eigen dak. Dit komt neer op ca. 1500kWh per jaar, voldoende voor uw (gemiddelde) energieverbruik.
Als de panelen zijn aangesloten betaalt u vanaf dat moment maandelijks een kleine vergoeding aan Rochdale.

Woont u in een appartement?

Dan doen we het samen. Neem contact op met de bewonerscommissie van uw huis of vraag Rochdale om mee te denken. Wij checken of het dak geschikt is.
U gaat zelf langs alle huurders, want minimaal 70% moet ja zeggen tegen het leggen van zonnepanelen op het dak (ze hoeven dus niet mee te doen met het afnemen van de zonne-energie).
Als dat gelukt is, legt Rochdale zonnepanelen op het gemeenschappelijke dak.

Alle huurders die zonne-energie willen, betalen na het leggen, maandelijks een kleine vergoeding aan Rochdale.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden