Duurzaamheidsloket

U kunt uw nieuwe woning milieuvriendelijk en energiezuinig maken. Zo bespaart u op uw maandelijkse energielasten. Dit kan ook door uw bestaande woning aan te passen.

Op deze pagina hebben we voor u verzameld wat u zelf kunt doen in uw woning.

Zonnepanelen

Wilt u stroom van de zon? Dan kunnen wij dit misschien voor u regelen. U betaalt dan alleen maandelijks een vergoeding aan Rochdale. Op de pagina ‘Zonne-energie aanvragen’ vindt u hier alle informatie over.

Isolatie met dubbelglas

Heeft u enkel glas en wilt u graag dubbel glas (isolatieglas of HR++ glas genoemd)? Rochdale biedt deze mogelijkheid aan al haar huurders. U betaalt een extra bedrag bij uw huur vanaf het moment dat de ramen er in zitten. U kunt dubbelglas direct online aanvragen.

Koken zonder gas

Vanaf 2040 wil Amsterdam aardgas vrij zijn. Wilt u nu al koken zonder gas? Wij kunnen de installatie voor u regelen. U betaalt het zelf. We hebben een gunstige prijsafspraak met de leverancier. Het is nog niet in alle huishoudens mogelijk. Op de pagina Elektrisch koken vindt u meer informatie.

Heeft u zelf nog een goed idee voor het verduurzamen van uw woning of omgeving, die niet in het rijtje staat? Neem dan contact met ons op. Wij horen het graag.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden