Geen objecten gevonden

Duurzaamheidsloket

U kunt uw woning milieuvriendelijk én energiezuiniger maken. Dit is niet alleen beter voor de wereld, maar leidt ook tot een lagere energierekening. Twee vliegen in één klap dus. Op deze pagina kunt u vinden wat u kunt aanvragen of zelf kunt doen om uw woning duurzamer te maken. Heeft u een goed idee om uw woning te verduurzamen, maar staat dit er niet tussen? U kunt hier uw duurzame bewonersinitiatief aanvragen. Samen met u kijken wij wat mogelijk is. 

Zonnepanelen

Met zonnepanelen op uw dak kunt u op een milieuvriendelijke manier uw eigen stroom opwekken. Dat is goed voor het milieu en u hoeft niet zelf te investeren. Wij bieden u de mogelijkheid om zonnepanelen op uw woning te laten plaatsen.

Isolatie en dubbel glas

Met het plaatsen van dubbel glas wordt uw woning een beetje duurzamer, want er gaat minder warmte verloren. Dat is goed voor het klimaat én uw portemonnee. Heeft u enkel glas, maar wilt u graag dubbel glas?

Koken zonder gas

Steeds meer woningen gaan van het van het aardgas af. Dit heeft gevolgen voor het verwarmen van uw huis én voor de manier van koken. Kookt u momenteel nog op gas, maar wilt u graag elektrisch koken? Rochdale helpt graag bij deze overstap.

Energie besparen

Als u zuinig bent met energie, bespaart u op uw woonlasten. Tegelijk bespaart u op grondstoffen en op de uitstoot van broeikasgas. Goed voor de portemonnee en goed voor de planeet. Met simpele tips bespaart u al snel. 

Check onze bespaartips → .

Gratis bespaaradvies van de energiecoach

In Amsterdam en Zaanstad geven energiecoaches van !WOON gratis besparingtips voor bij uw thuis. Een gratis bezoek van of een videobelafspraak met een energiecoach kan u een paar tientjes tot honderden euro’s per jaar schelen. 

Lees meer over gratis bespaaradvies →

Deel deze pagina