Geen objecten gevonden

Woning verduurzamen

U kunt uw woning milieuvriendelijk én energiezuiniger maken. Dit is niet alleen beter voor de wereld, maar leidt ook tot een lagere energierekening. Twee vliegen in één klap dus. Op deze pagina kunt u vinden wat u kunt aanvragen of zelf kunt doen om uw woning duurzamer te maken en energie te besparen.

We krijgen veel vragen over de hoge energieprijzen. Bekijk de informatie over de energieprijzen en wat u in uw situatie kunt doen.

Zonnepanelen

Met zonnepanelen op uw dak kunt u op een milieuvriendelijke manier uw eigen stroom opwekken. Dat is goed voor het milieu en u hoeft niet zelf te investeren. Wij bieden u de mogelijkheid om zonnepanelen op uw woning te laten plaatsen.

Isolatie en dubbel glas

Met het plaatsen van dubbel glas wordt uw woning een beetje duurzamer, want er gaat minder warmte verloren. Dat is goed voor het klimaat én uw portemonnee. Heeft u enkel glas, maar wilt u graag dubbel glas?

Koken zonder gas

Steeds meer woningen gaan van het van het aardgas af. Dit heeft gevolgen voor het verwarmen van uw huis én voor de manier van koken. Kookt u momenteel nog op gas, maar wilt u graag elektrisch koken? Rochdale helpt graag bij deze overstap.

Staat uw idee er niet bij?

Heeft u zelf nog een goed idee voor het verduurzamen van uw woning of omgeving, die niet in het rijtje staat? U kunt hier uw duurzame bewonersinitiatief aanvragen. Samen met u kijken wij wat mogelijk is. 

Slimme bespaartips

Als u zuinig bent met energie, bespaart u op uw woonlasten. Tegelijk bespaart u op grondstoffen en op de uitstoot van broeikasgas. Goed voor de portemonnee en goed voor de planeet. Met simpele tips bespaart u al snel. 

Check onze bespaartips → .

Gratis bespaaradvies van de energiecoach

In Amsterdam, Zaanstad, Purmerend en Diemen kunnen huurders een gratis bespaaradvies van een energiecoach aanvragen. In een gratis persoonlijk gesprek, online of bij uw thuis, krijgt u handige tips die bij u en uw woonsituatie passen. Een gratis bezoek van of een videobelafspraak met een energiecoach kan u een paar tientjes tot honderden euro’s per jaar schelen. 

Deel deze pagina