Duurzaamheidsloket

U kunt uw woning milieuvriendelijk én energiezuiniger maken. Dit is niet alleen beter voor de wereld, maar leidt ook tot een lagere energierekening. Twee vliegen in één klap dus. Op deze pagina kunt u vinden wat u kunt aanvragen of zelf kunt doen om uw woning duurzamer te maken. Heeft u een goed idee om uw woning te verduurzamen, maar staat dit er niet tussen? U kunt hier uw duurzame bewonersinitiatief aanvragen. Samen met u kijken wij wat mogelijk is. 

Zonnepanelen

Met zonnepanelen op uw dak kunt u op een milieuvriendelijke manier uw eigen stroom opwekken. Dat is goed voor het milieu en u hoeft niet zelf te investeren. Wij bieden u de mogelijkheid om zonnepanelen op uw woning te laten plaatsen.

Isolatie en dubbel glas

Met het plaatsen van dubbel glas wordt uw woning een beetje duurzamer, want er gaat minder warmte verloren. Dat is goed voor het klimaat én uw portemonnee. Heeft u enkel glas, maar wilt u graag dubbel glas?

Koken zonder gas

Steeds meer woningen gaan van het van het aardgas af. Dit heeft gevolgen voor het verwarmen van uw huis én voor de manier van koken. Kookt u momenteel nog op gas, maar wilt u graag elektrisch koken? Rochdale helpt graag bij deze overstap.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden