Hulp bij geldzorgen

Maakt u zich zorgen of u uw rekeningen of boodschappen nog wel kunt betalen? Blijf er niet mee rondlopen, maar zoek hulp.

Kunt u de huur niet betalen?

Er zijn meer mensen die het lastig vinden om rond te komen. Het is daarom belangrijk dat u contact met ons opneemt. We denken graag met u mee over een oplossing.  Zo 

De gemeente

Heeft u hulp nodig bij geldzaken? Rochdale kan u helpen door u te verwijzen naar de juiste instanties in uw gemeente. Deze hulp is gratis. Bekijk de website van uw gemeente om te zien hoe uw gemeente kan helpen. Gemeenten kunnen hulp bieden aan inwoners die in de financiële problemen zitten, bijvoorbeeld met schuldsanering. Soms kunt u bij de gemeente ook terecht om bijzondere bijstand aan te vragen. Ook voor het voorkomen van geldproblemen mag u de gemeente bellen voor hulp.

Handige websites

Hulp bij laag inkomen

Heeft u een laag inkomen? De gemeente heeft verschillende regelingen om u te helpen bij geldproblemen en (beginnende) schulden.
Meer informatie vindt u op de website van uw eigen gemeente. 

In Amsterdam In Diemen In Landsmeer In Purmerend In Zaanstad
Geldzorgen liever zelf oplossen?

Als uw geldzaken liever zelf op orde wilt brengen, dan kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de volgende websites:

Hulp bij geldzorgen Wijzer in geldzaken Gratis advies van juristen van het Juridisch Loket Check of u recht heeft op toeslagen Zoek u een buddy die u kunt helpen met geldzaken