Geen objecten gevonden

Huurderspanel

Uw mening telt!

Wij vinden het belangrijk om te weten wat onze huurders van ons vinden. Daarom werken we met een digitaal huurderspanel. Het Huurderspanel is een online panel voor huurders van Woningstichting Rochdale.

Door lid te worden van het huurderspanel kunt u uw mening geven over allerlei zaken die voor u als huurder belangrijk zijn. U kunt uw mening geven over bijvoorbeeld uw woning, uw woonomgeving en uw ervaringen met Rochdale. Met de resultaten van het onderzoek gaan wij aan de slag om onze dienstverlening te verbeteren. 

Hoe werkt het?

Via e-mail nodigen wij u een paar keer per jaar uit om uw mening te geven. Bij elk verzoek beslist u zelf of u aan die enquête meedoet. Uw deelname is anoniem. Natuurlijk ontvangen alle deelnemers na afronding van het onderzoek van ons de resultaten.

Meedoen?

Om mee te kunnen doen aan ons huurderspanel heeft u niet veel nodig! U kunt meedoen achter uw computer, tablet of telefoon op het tijdstip dat u uitkomt. Bent u huurder en vindt u het interessant om mee te doen? Vul hieronder uw gegevens in om u aan te melden. Eind dit jaar ontvangt u alle informatie en een definitieve uitnodiging om deel te nemen aan het huurderspanel. 

Ja, ik meld me aan voor het Huurderspanel

Deel deze pagina