Ons verhaal Over ons Werken bij Rochdale

Kwadijkerpark

100 sociale huurwoningen

Er wordt een kleinschalige woonwijk gebouwd op Kwadijkerpark in Purmerend. Er komen in totaal 340 nieuwe woningen. Daarvan zijn 100 woningen bestemd voor sociale huur. Van die 100 woningen worden er 40 beschikbaar gesteld voor zorgpersoneel. Op deze pagina leest u meer over de sociale huurwoningen.

De 100 sociale huurwoningen bestaan uit 89 twee-, drie-, of vierkamerappartementen en 11 eengezinswoningen en worden in het park geplaatst tussen het bestaande groen. De appartementen komen in gebouwen van 3 of 4 lagen hoog. De sociale huurappartementen in het noordoosten worden ontworpen in een statige Beemster-stijl van kloeke stenen gebouwen met een schilddak. In het zuidwesten worden de appartementen gebouwd in de stijl van de regio; met veelvuldig gebruik van hout en glas.

Het verhuren van de woningen

De sociale huurwoningen worden in 2 fasen opgeleverd. Deel 1 in het eerste kwartaal van 2024, deel 2 in de tweede helft van 2025. De sociale huurwoningen worden in het voorjaar van 2024 aangeboden via WoningNet. Een deel van deze woningen wordt met voorrang verhuurd aan zorgpersoneel.

Meer weten over het project Kwadijkerpark?

Alle informatie over het project leest u op www.kwadijkerpark.nl 

Veelgestelde vragen