Osdorperhof voor 55+

Prettig en veilig wonen met alle voorzieningen binnen handbereik? In de Osdorperhof in Amsterdam Nieuw West kan dat!

Woningen

  • tweekamerwoningen
  • driekamerwoningen

Huurprijs rond de € 630,- per maand. Afhankelijk van uw inkomen kunt u in aanmerking voor huurtoeslag. Kijk op www.toeslagen.nl voor meer informatie.

De woningen liggen in de laagbouw. Het gebouw heeft vier woonlagen en een lift.Verder zijn de woningen drempelvrij en rolstoel toe- en doorgankelijk. Ook voor een scootmobiel is er voldoende bewegingsruimte.

Dienstencentrum

De Osdorperhof heeft een dienstencentrum met dagbesteding. U woont zelfstandig, maar het is mogelijk om van verschillende voorzieningen gebruik te maken. Wekelijks organiseren (buurt)bewoners activiteiten. In de ontmoetingsruimte, genaamd de Buren (Cordaan) kunt u terecht voor o.a. een kopje koffie. Kijk voor meer informatie op de website van Cordaan. 

Aanwezige voorzieningen

  • huisarts en fysiotherapeut

Locatie

De Osdorperhof ligt in stadsdeel Nieuw West, vlakbij de Sloterplas, in een waterrijke en rustige woonomgeving. Een prachtige plek om te recreëren. Het levendige, multiculturele Osdorpplein ligt om de hoek. Een bibliotheek, banken, een keur aan grote en kleine winkels, speciaalzaken en gezellige eetgelegenheden zijn hier te vinden. Ook uitgaan kan hier goed, want theater de Meervaart is vlakbij.

Parkeren

Parkeren in de wijk is mogelijk. In de wijk geldt een ‘blauwe zone’ waarmee bezoekers maximaal 2 uur gratis kunnen parkeren. Bewoners kunnen een parkeerontheffing aanvragen bij de gemeente.

Reageren via WoningNet

Heeft u interesse en wilt u reageren? Dat kan via WoningNet. Zoekwoord: S.F. Van Ossstraat. 

Meer informatie

Voor vragen zijn wij maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur via (020) 21 50 000.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden