Osdorperhof voor 55+

Prettig en veilig wonen met alle voorzieningen binnen handbereik? In de Osdorperhof in Amsterdam Nieuw West kan dat!

Woningen

  • tweekamerwoningen
  • driekamerwoningen

Huurprijs rond de € 630 per maand

De woningen liggen in de laagbouw. Het gebouw heeft vier woonlagen en een lift.Verder zijn de woningen drempelvrij en rolstoel toe- en doorgankelijk. Ook voor een scootmobiel is er voldoende bewegingsruimte.

Dienstencentrum
De Osdorperhof heeft een dienstencentrum met dagbesteding. U woont zelfstandig maar gebruik van verschillende voorzieningen is mogelijk. Afhankelijk van uw inkomen kunt u in aanmerking voor huurtoeslag komen. Op www.toeslagen.nl kunt u dit nakijken. Wekelijks organiseren (buurt)bewoners activiteiten. In de ontmoetingsruimte kunt u een warme maaltijd gebruiken.

Aanwezige voorzieningen:

  • huisarts en fysiotherapeut
  • kapper, pedicure
  • bibliotheek

Locatie
De Osdorperhof ligt in stadsdeel Nieuw West, vlakbij de Sloterplas, in een waterrijke en rustige woonomgeving. Een prachtige plek om te recreëren. Het levendige, multiculturele Osdorpplein ligt om de hoek. Een bibliotheek, banken, een keur aan grote en kleine winkels, speciaalzaken en gezellige eetgelegenheden zijn hier te vinden. Ook uitgaan kan hier goed want theater de Meervaart is vlakbij.

Parkeren
Parkeren in de wijk is mogelijk. In de wijk geldt een ‘blauwe zone’ waarmee bezoekers maximaal 2 uur gratis kunnen parkeren. Bewoners kunnen een parkeerontheffing aanvragen bij de Gemeente.

Reageren/Woningnet
Heeft u interesse en wilt u reageren? Dat kan via Woningnet. Zoekwoord: S.F. Van Ossstraat. 

Meer informatie
Voor vragen zijn wij maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur op 020 – 215 0000

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden