Ons verhaal Over ons Werken bij Rochdale

Samen besparen

Niet alleen de prijzen van energie stijgen, ook de dagelijkse boodschappen worden steeds duurder. Hoewel de aangekondigde maatregelen van het kabinet sommige huishoudens verlichting bieden, vrezen we dat veel bewoners die het nu al financieel moeilijk hebben, straks niet meer kunnen rondkomen. Aan de stijgende prijzen kunnen wij niks veranderen. Maar we werken hard aan het verbeteren van onze woningen. Er zijn de afgelopen jaren al veel woningen verduurzaamd en gerenoveerd. We doen er alles aan te versnellen. Al lukt dat niet van de één op andere dag. Daarom gaan we ‘Samen besparen’. 

Wat is ‘Samen besparen’?

Deze winter gaat het Rochdale energieteam op bezoek bij 800 tot 1.000 bewoners om uit te leggen hoe zij energie kunnen besparen. Tegelijk passen zij (gratis) kleine energiebesparende maatregelen in de woning toe zoals tochtstrips, radiatorfolie en/of LED-verlichting. Natuurlijk zijn de energiebesparende tips en adviezen ook interessant voor andere bewoners.

Informatie over het energieteam
Direct naar
Hoe helpt Rochdale? Wat doet de overheid? Wat kunt u zelf doen?
Gratis bespaaradvies

In Amsterdam, Landsmeer, Zaanstad, Purmerend en Diemen kunnen huurders een gratis bespaaradvies van een energiecoach aanvragen. In een persoonlijk gesprek krijgt u handige tips die bij u en uw woonsituatie passen. Dat kan u een paar tientjes tot honderden euro's per jaar besparen.

Vraag een energiecoach aan
Hulp nodig met geldzaken

Maakt u zich zorgen of u uw rekeningen of boodschappen nog wel kunt betalen? Blijf er niet mee rondlopen, maar zoek hulp. Door zelf contact op te nemen, kunt u boetes en grotere geldproblemen voorkomen.

Contact over geldzaken