Geen objecten gevonden

Geldershoofd en Gravestein (G-buurt Noord)

The video contains English and Spanish subtitles. Click on settings (gear icon) to switch language.

Samen werken we aan de G-buurt Noord

We willen dat iedereen goed, veilig en fijn kan wonen in de G-buurt Noord. Dat het een buurt is waar mensen graag wonen. Een omgeving die een goede basis vormt om iets te maken van je leven. Kortom, een buurt waar je trots op bent. Daar gaan we voor, samen met bewoners en de gemeente. Op deze pagina staat lle informatie over de renovatie van de woningen.

Wat gaat Rochdale precies doen?

We zijn van plan om de flats Geldershoofd en Gravestein op te knappen en te vernieuwen. Dit noemen we renoveren. Dat betekent dat we de woningen niet slopen. Hoe de renovatie er precies uitziet, weten we nog niet. We weten in ieder geval zeker dat alle bewoners in Zuidoost kunnen blijven wonen.

Wanneer gaat Rochdale beginnen?

We starten waarschijnlijk in 2024. Bewoners kunnen voorlopig dus nog in hun woning blijven wonen. Iedereen gaat een keer verhuizen, vóór of tijdens de renovatie. Tijdens de werkzaamheden kunnen bewoners niet in hun woning blijven. Dit is te heftig.

De resultaten van het onderzoek zijn bekend

Zo'n 800 bewoners hebben meegedaan aan het woonwensenonderzoek. Daar zijn we héél bij mee, want zo kunnen we een goed plan maken. In de nieuwsbrief (december 2021) leest u een samenvatting van alle woonwensen. Op deze pagina staan ook de volledige resultaten. In februari of maart 2022 horen bewoners meer over de planning en waar zij kunnen gaan wonen. We werken met de bewonerscommissies daarnaast hard aan de voorbereiding van het sociaal plan. 

Maak een afspraak voor het spreekuur

Heeft u een vraag over de renovatie of het verhuizen? Kom langs op het spreekuur op Gravestein 25a. Er is iedere donderdag van 13.00 tot 16.00 uur spreekuur. U kunt natuurlijk ook (video)bellen met bewonersbeleider Debby, via 06-3452 4913.

Hoi! Wij zijn de bewonerscommissie Geldershoofd. Wij spreken namens alle bewoners. U kunt ons mailen.

En wij zijn de bewonerscommissie Gravestein! Wij zijn bereikbaar op 06 1175 2301.

Deel deze pagina