G-buurt Noord

Samen werken we aan de G-buurt Noord

Een fijne plek om te wonen, dat is onze wens voor de G-buurt Noord. Samen met bewoners en de gemeente gaat Rochdale daarom aan de slag. Dat doen we op verschillende manieren. Inmiddels hebben alle bewoners een nieuwsbrief ontvangen over de renovatie.

The video contains English and Spanish subtitles. Click on settings (gear icon) to switch language.

Wat gaat Rochdale precies doen?

We hebben de laatste maanden veel bewoners gesproken. De meeste mensen vragen om een opknapbeurt van hun woning. We zijn daarom van plan om de flats Geldershoofd en Gravestein op te knappen en te vernieuwen. Dit noemen we renoveren. Dat betekent dat we de woningen niet slopen. We willen dat alle woningen straks weer mooi en schoon zijn. En dat alles in de flats goed werkt. Hoe de renovatie er precies uitziet, weten we nog niet.

We zoeken eerst nog veel uit. Daarna kunnen we een definitief plan maken. We weten in ieder geval zeker dat alle bewoners in Zuidoost kunnen blijven wonen.

Wanneer gaat Rochdale beginnen?

Het werk aan de flats start waarschijnlijk in 2023 of 2024. Bewoners kunnen voorlopig dus nog in hun woning blijven wonen. Iedereen gaat een keer verhuizen, vóór of tijdens de renovatie. Tijdens de werkzaamheden kunnen bewoners niet in hun woning blijven. Dit is te heftig.

Maak een afspraak voor het spreekuur

We kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft over de renovatie of het verhuizen. Vanwege het coronavirus vragen we u om een afspraak te maken voor het spreekuur. Bel alstublieft Bert van Duijvenbode op 06 2185 8920 voor een afspraak. Bert is bewonersbegeleider bij Rochdale. Wij houden ons aan alle regels rondom het coronavirus.

Blijft u liever thuis? Geen enkel probleem. U kunt ook (video)bellen met bewonersbegeleider Bert. U bereikt Bert op 06 2185 8920.

Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Hoi! Wij zijn de bewonerscommissie Geldershoofd. Wij spreken namens alle bewoners. U kunt ons mailen.

En wij zijn de bewonerscommissie Gravestein! Wij zijn bereikbaar op 06 1175 2301.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden