Gepland onderhoud

Regelmatig doen we onderhoud aan de buitenkant van de woningen. Denk bijvoorbeeld aan schilderwerk van kozijnen en deuren, het vervangen van dakbedekking, het schoonmaken van gevels en het onderhoud van liften. Als uw huis aan de beurt is voor groot onderhoud, krijgt u hier vooraf bericht over van Rochdale.

Benieuwd of er de komende vijf jaren werkzaamheden staan gepland bij u in het complex? Vul hieronder uw postcode en huisnummer in. 

Laatste update: januari 2024

Dit is geen geldige Nederlandse postcode
Dit is geen geldig Nederlands huisnummer
Zoeken

Deze planning is altijd onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden. De planning kan tussentijds nog veranderen. Soms is er sprake van aanvullende en noodzakelijke werkzaamheden aan uw complex die vooraf niet bekend zijn. Als er daadwerkelijk werkzaamheden op uw adres gaan plaatsvinden, ontvangt u altijd ruim van te voren een bericht van ons. In deze brief staat in elk geval om welke werkzaamheden het gaat, welke aannemer de werkzaamheden gaat uitvoeren en in welke periode dit gebeurt.

U ziet hier de algemene onderhoudswerkzaamheden aan uw woongebouw en installaties. Werkzaamheden waarvoor u servicekosten betaalt (zoals onderhoud CV-ketel, schoonmaak en glasbewassing) ziet u hier niet terug.

Goed om te weten: het is mogelijk dat de genoemde werkzaamheden slechts voor een deel van uw wooncomplex van toepassing zijn.