Ons verhaal Over ons Werken bij Rochdale

Servicekosten

Elke maand betaalt u (bij uw huur) een voorschot voor de servicekosten. Dat is geen vast bedrag. Jaarlijks ontvangt u vóór 1 juli de eindafrekening over het voorafgaande jaar (januari-december). We laten zien welke kosten wij daadwerkelijk hebben gemaakt in die 12 maanden.

Geld terug of bijbetalen?

Hebt u minder betaald? Dan moet u het verschil bijbetalen. Hebt u juist meer betaald? Dan ontvangt u het verschil van ons terug. Na de jaarlijkse eindafrekening wordt het maandelijkse voorschot verhoogd, verlaagd of blijft het gelijk (afhankelijk van of u moest bijbetalen of geld terug kreeg).  

Blokverwarming

Sommige huurders hebben een gemeenschappelijke verwarming met andere huurders. Dat wordt ‘blokverwarming’ genoemd. Ongeveer 8.000 woningen van Rochdale hebben blokverwarming. De afrekening van blokverwarming loopt ook via de maandelijkse servicekosten. Op de eindafrekening staat dan een bedrag bij ‘Warmtekosten’. 

Meer informatie over blokverwarming
Alles weten over servicekosten? Bekijk dan dit filmpje!

Vraag of bezwaar over afrekening servicekosten?

Vul dan onderstaand contactformulier in. Als u inlogt op Mijn Rochdale is het niet nodig uw persoons- en contactgegevens in te vullen. 

Contactformulier servicekosten

Voorschot warmtekosten verlagen?

Ga dan naar onderstaande pagina voor meer informatie.

Verlagen voorschot warmtekosten

Betalingsregeling aanvragen

Kunt u het bedrag dat u moet bijbetalen niet in één keer betalen? Vul dan onderstaand formulier in om het bedrag in termijnen te betalen. 

Contactformulier aanvraag betalingsregeling servicekosten

Veelgestelde vragen

Direct naar
Blokverwarming Tips om energie mee te besparen
Hulp nodig met geldzaken

Maakt u zich zorgen of u uw rekeningen of boodschappen nog wel kunt betalen? Blijf er niet mee rondlopen, maar zoek hulp. Door zelf contact op te nemen, kunt u boetes en grotere geldproblemen voorkomen.

Contact bij geldzorgen