Alles over onderhoud

Samen met Rochdale zorgt u voor het onderhoud aan uw woning. In het algemeen zorgen wij voor het onderhoud aan de buitenkant van uw woning en de installaties. In principe zorgen wij voor het groot onderhoud. Als huurder bent u verantwoordelijk voor kleine reparaties en dagelijks onderhoud.

Wie doet wat?

In de brochure 'Onderhoud aan uw woning' staat voor welke onderhoudswerkzaamheden u zelf verantwoordelijk bent en wat wij moeten doen. Misschien kunt, of wilt u het onderhoud waar u wel verantwoordelijk voor bent, niet zelf doen. Rochdale biedt hiervoor een Onderhoudsabonnement aan. Daarmee voeren wij tegen betaling een aantal werkzaamheden voor u uit. 

Serviceonderhoud

Voor het serviceonderhoud aan uw woning en het gebouw sluit Rochdale onderhoudscontracten af. Op basis hiervan voeren wij periodiek onderhoud uit aan het gebouw, algemene installaties en installaties in uw woning. In uw servicekosten betaalt u een bijdrage voor de verschillende soorten serviceonderhoud. Betaalt u in de servicekosten voor een servicecomponent, voert Rochdale dit voor u uit. U ontvangt een aankondiging middels een kaartje in de brievenbus of brief, met de naam van het bedrijf en een datum van uitvoering.

Planmatig onderhoud

Planmatig onderhoud zijn werkzaamheden om uw woning en het complex. Dit gaat bijvoorbeeld om schilderwerk, dakonderhoud of het schoonmaken van de gevels. Wij maken hiervoor een planning. Als wij daadwerkelijk werkzaamheden om uw woning en complex uitvoeren, informeren wij u hierover altijd schriftelijk.

Planning bekijken

Downloads

Brochure: Onderhoud aan uw woning (pdf)