Reparatie aanvragen

U kunt op dit moment geen reparatieverzoek via onze website aanmelden

Wij nemen tijdens de lockdown alleen nog spoedeisende en noodzakelijke reparaties aan. Dit geldt voor alle reparaties in uw eigen huis en in de algemene ruimtes van het gebouw. U kunt deze reparaties alleen telefonisch melden via 020 - 215 0000. 
Heeft de reparatie geen spoed of noodzaak? Dan wordt er geen afspraak gemaakt. Wij vragen u deze pas te melden als de beperkende maatregelen vanuit de overheid zijn afgelopen. Misschien is onze klushulp een goede oplossing. Lees hier meer over onderaan deze pagina.

Spoed

Reparaties die echt niet kunnen wachten, bijvoorbeeld een grote lekkage, algehele stroomstoring of als de voordeur niet afsluitbaar is. Hiervoor kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op 020 - 215 0000.

Andere noodzakelijk reparaties aan de woning

Andere zaken betreffende watervoorziening, elektra, riool, lekkage, afsluiten van ramen, deuren en postkast (incl. bestellen van sleutels). Deze zaken kunt u van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur telefonisch bij ons melden. Wij bespreken met u of de reparatie noodzakelijk is en maken een afspraak met u.

Reparaties in de algemene ruimte

Reparaties in de algemene ruimte van uw gebouw doen wij alleen als deze spoed hebben en veilig door ons uit te voeren zijn. U kunt deze van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur telefonisch bij ons melden.

Alle andere reparatieverzoeken

Voor alle andere reparatieverzoeken vragen wij u deze te melden als de beperkende maatregelen vanuit de overheid zijn afgelopen.

Doe het zelfadvies nodig? Onze vakmannen helpen u graag

Bent u thuis zelf aan het klussen en wilt u weten hoe u het beste iets kan oppakken? Of gaat u schilderen en u wilt weten welke verf of kwast u moet gebruiken. Onze deskundige vakmannen staan voor u klaar om u tips of advies te geven. Dat kan via beeldbellen of natuurlijk gewoon telefonisch. Het mag over van alles gaan, als het maar met klussen te maken heeft. Dus aarzel vooral niet en neem telefonisch contact met ons op via 020 215 00 00, dan plannen we een moment waarop het u uitkomt.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden